Защо Варна?

Преместването ни във град Варна не е самоцелно. За нас като семемйство, най- важното е да сме водени от Святия Дух във важните решения за живота ни. Убедени сме, че този красив град има нужда от силно слово, което би повлияло всяка една сфера от живота, убедени сме, че християните и учиниците на Исус не само сме част от обществото, но и важен фактор в обществените дела, поради истината, която сме приели. Не отиваме като "единствените правилни" или носещи "презрителен дух", не, но няма нищо лошо да ходим в самочувствието на син и дъщеря на Отец, които имат какво да дадат / поради Неговата благодат/ на хората. Новата църква "Прелом" град Варна ще има за цел да прави ученици, да осободи пленниците на греха, плътта и религията, да покаже, че Исус е Цар и Управител днес и сега.
Станете част от нас във фейсбук на :http://www.facebook.com/groups/552092224825279/

вторник, 11 февруари 2014 г.

Делото във Варна


   Здравейте приятели,
изминаха първите шест месеца от както се преместихме във Варна. Сега когато се замисля, честно, не знам как се е случило цялото преместване :), вярвам, че Бог "отвори врати" това да се случи.

За нас тези първи месеци бяха доста интензивни. Да се установим, да вземем правилните решения за децата ни, да се почувстваме поне малко част от града, са само част от предизвикателствата. След като взехме някои не популярни решения, които изискват смелост и предизвикват нестандартни ситуации, може да се каже, че първият период на установяване отминава. 

Благодаря на всеки, който ни подкрепяше през това време! 

Днес имаме отново нужда от вашата подкрепа. За нас молитвата и ходатайството не е безразлично, то е ключово и важно. Основна подкрепа очакваме за: 

- семейството; единство и предизвикателствата около децата/ за тези, които се интересуват, в лични бих споделил повече/. За нас семейството е основен приоритет.

-сила, благодат и смелост за по нататъшни действия свързани с делото във Варна. Както споделих по горе, първият период на установяване малко, по малко преминава и търсим дирекция за напред. 

Поздрави и благословения от семейство Пееви :)




3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Имате ги знаем ,че не случайно сте там разрастването предстой и вярвам че има неща който Бог съгражда за всеки един по присъствието му съдя ,че изпитанията са ви направили по смели толкова много се радвам за вас и немога да не благодаря на Всемогъщия Свят Бог и да го моля/винаги да бъдете снабдявани във всичко/онова което Той е определил за вас вярвам ,че ще се случи ,не важно как а кога идва към вас ,толкова много благодат да изсипе дори и за оная/благодат/ която не сте го молили ,,БЛАГОСЛАВЯМ ВИ В ГОСПОДА НАШИЯТ СПАСИТЕЛ,,-Галина Илиева

    ОтговорИзтриване
  3. Единствената съществена нужда, която мога да добавя е нуждата ни от мъдрост за следващите крачки. Мъдрост и водителство.

    ОтговорИзтриване